PRASINO SPITI

schitterend uitzicht rondom, zee, bergen, pure vrijheid

IMG_2876.jpg

VOORZIENINGEN

Volledig op Zonne-energie

Geschikt voor kinderen

Ventilatoren

Badhanddoeken

Keukenhanddoeken

Bedlinnen

Wasmachine

Haardroger

Babybed

Kinderstoel

Ijskast

Buitendouche

Buitenkeuken

Openhaard

Houtkachel buiten

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/30

OVER PRASINO SPITI

Bovenop een berg met 360 graden zicht over de baai van Mavrovouni, de schitterende heuvels van de Mani en de hoge bergen van de Tayetos staat een beeldschoon authentiek Grieks huis: een ultiem gevoel van vrijheid.

En toch op maar 5 min afstand van het mooie levendige vissersplaatsje Gythion. En dichtbij alle grote en kleine stranden.

DE RUIMTE

Ons huis is geschikt voor twee personen en twee kinderen. Er is een romantische slaapkamer met een tweepersoonsbed en een kleine kinderkamer met een eenpersoonsbed en een kinderbed. Er is een binnendouche en een verrukkelijke ronde natuurstenen buitendouche. Er is binnenkeuken en een buitenkeuken, waar u rechts de zee ziet en links de profitis Ilias, de hoogste berg van de Tayetos.

Er is een groot terras met op alle momenten van de dag schaduw. Het huis is geheel privé en omringd door een 3,5 hectare groot terrein waar u kunt wandelen en de vruchten kunt plukken.

REGIO

De meest zuidelijke vinger van de Peleponnesos is wild en spectaculair. Bergen, bossen, rivieren, grotten, oudheden, markten, tavernas, vissershavens en een eindeloze verscheidenheid aan stranden.

PRIJS

Van november tot en met maart: €500 per maand/minimaal een maand met inbegrip van het zorgen voor twee zeer lieve honden

 

April en Oktober:  €695 per week

 

Van Mei tot en met September: €795 per week

 

 

De eind-schoonmaak wordt voor u gedaan en bedraagt €60.

Mocht u langer dan een maand in ons huis willen verblijven, neem dan contact met ons op voor de prijs

CONTACT

+31 629622878